DIGITIZARE

Prin digitizare se păstrează fiecare detaliu al graficii tale pentru brodat! Programul de broderie transforma grafica pentru mașina de brodat, acest lucru este realizat la cea mai înaltă calitate. Iată pașii de urmat pentru a te bucura de broderia dorită.

De ce să optezi pentru serviciul de digitizare?

– Câștigi mai mult timp pentru alte activități specifice companiei tale;
– Oferi un timp de livrare mai scurt către clienți datorită reducerii semnificative a timpului de brodare;
– Eliminarea riscului de uzură a utilajelor și implicit scăderea costurilor de mentenanță și reparații a mașinilor de brodat folosite. Defecțiunile pot apărea în cazul programelor concepute greșit.
– Reducerea cheltuielilor cu instruirea angajaților în scopul realizării digitizării graficii de brodat.

Pentru cine este potrivit acest serviciu

– Companiile de brodat care sunt la început de drum;
– Companiile care nu au personal specializat sau nu doresc să aloce resurse umane pe partea de digitizare;
– Companiile care lucrează în serii foarte mari sau oferă servicii de broderie opțional.

Costurile serviciului de digitizare

Costurile digitizării programului de broderie sunt calculate în funcție de numărul de impunsaturi, adică de cusături. Prețul minim al unui program de până la 15.000 de cusături este de 20 de euro. La fiecare 1.000 de impunsaturi în plus se adaugă un cost de 1 euro.

Cursul de schimb la care este emisă factura este cel practicat de BNR în ziua respectivă.

 

Avem o experiența de peste 15 ani în domeniul graficii publicitara și 5 ani in realizarea programelor de brodat pe o diversitate considerabilă de mașini de brodat. La începutul fiecărei colaborări, solicităm întotdeauna detalii despre modelul mașinii de brodat folosită de client, cat si materialele pe care acesta urmeaza sa brodeze fisierele create de noi, pentru a stabili totate detaliile tehnice din start, astfel incat rezultatul final sa fie impecabil.

CONTACT

Vă stăm la dispoziție de luni până vineri între 08:00 și 16:30 cu informații privind serviciile noastre de digitizare și personalizare cu broderie.