DESPRE NOI

Sunt un tânăr grafician fascinat de arta desenului digital si a tehnicilor inovative de infrumusetare a textilelor, dependent de perfectiune si acuratete, care a pus bazele brandului Broderie Craiova, un PFA axat pe personalizare a textilelor prin broderie, spre inceputul anului 2018.
Pasiunea pentru desen si fashion m-a determinat sa mă orientez catre domeniul de brodare pe textile.
Am reusit sa ne facem clienti din vaste domenii, companii care tin foarte mult la prezentarea staffu-lui, gradinite si scoli particulare, cat si trupe de muzica si echipe sportive. Intotdeauna comunicarea in relatia cu clientii nostri a fost primordiala pentru a putea satisface exact necesitatile acestora.
Imi place sa vad colaboratorii multumiti si satisfacuti atunci cand primesc exact ceea ce isi doresc, astfel colaborarea este una frumoasa si de durata.
Ofer calitate, precizie si corectitudine iar in schimb primesc loialitate!
Imi place sa investesc in calitate, de aceea toate materialele pe care le folosesc in productie sunt certificate si fabricate de producatorii utilajelor pe care le detin.
Daruirea si pasiunea in munca sunt tot ceea ce conteaza! Sunt o persoana foarte tanara care doreste sa creasca si sa se afirme cu cea mai buna calitate.
Datorita colaborarii indelungate si constante cu clientii nostri in domeniul personalizarii textilelor, am crescut un pic, astfel incat am reusit in decursul a catorva luni sa achizionam mai multe utilaje necesare diversificarii serviciilor oferite cat si volumului mare de lucru, ne-a ajutat sa onoram toate cererile primite, chiar si pe cele mai exigente.
Lucram cu marci de renume din industria textilelor din bumbac, de aceea la noi pe Site veti gasi doar produse atent selectionate si verificate, compatibile cu procesele de personalizare.
Dupa multe incercari am reusit sa selectam produsele cu compozitia si textura cea mai ideala pentru o personalizare care sa acopere toti parametrii calitatii, si sa stabilim pe ce tesaturi este realizabila cea mai detaliata broderie.
In urma multor teste, am ajuns la  stadiul in care va putem recomanda exact ceea ce aveti nevoie in acest domeniu in vederea obtinerii unor produse de inalta calitate .
Daruirea si pasiunea in munca sunt tot ceea ce conteaza!

CONTACT

Vă stăm la dispoziție de luni până vineri între 08:00 și 16:30 cu informații privind serviciile noastre de digitizare și personalizare cu broderie.