BRODERIE COMPUTERIZATA

BRODERIE CRAIOVA detine aparatura de ultima generatie si software computerizat cu care poate executa orice complexitate de model. Realizam ecusoane, etichete brodate, logo-uri, text si insemne brodate la calitate ireprosabila.  BRODERIE CRAIOVA oferta servicii de broderie in cele mai importante orase din Romania precum Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj, Constanta, Arad, Bucuresti cat si in restul oraselor.

Ce este broderia?

Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a decora si infrumuseta articolele textile. La ora actuala, programele computerizate din dotare ne permit sa realizam orice tip de broderie cu maxima precizie a detaliilor si combinatie complexa de culori, text, sigle si elemente grafice.

Broderia personalizata poate fi folosita pe prosoape, asternuturi de pat, halate medicale, salopete si echipamente de lucru, obiecte promotionale, embleme si ecusoane.

Brodam computerizat, indiferent de complexitate, cu detalii grafice de exceptie, rezistenta deosebita la murdarire, durabilitate in timp (broderiile isi pastreaza aspectul si densitatea dupa sute de spalari).

Cu o capacitate de productie mare,  satisfacem toate exigentele de calitate si grafica, la preturi fara concurenta.

Ce este broderia computerizata?

Broderia computerizata este un procedeu ultramodern prin care elementele grafice, textul sau sigla solicitata de client sunt prelucrate electronic de un software conectat la masinile de brodat. Practic, programul computerizat comanda masinii de brodat sa realizeze cusaturile dorite, in forma, dimensiunea si gamele coloristice dorite. Neexistand interventie umana decat in setarile programului computerizat, rezultatul final va fi o broderie de inalta fidelitate, cusaturi perfecte, imbinari de culori aproape imposibil de executat manual, la o viteza ce confera productivitate, eficienta si costuri optime pentru clientul final.

CONTACT

Vă stăm la dispoziție de luni până vineri între 08:00 și 16:30 cu informații privind serviciile noastre de digitizare și personalizare cu broderie.